11 жовт. 2021

Expo Dubai 2020 відкрито!

Swatch є офіційним "постачальником часу" для World Expo, яка проходить під. девізом: "Поєднуючи уми, створюємо Майбутнє". Протягом 6 місяців наш бренд буде представлений на виставці соспеціальною колекцією годинників і 4 концептуальними магазинами:
• Swatch і мистецтво.
• Swatch як бренд.
• Інноваційний SwatchPAY!
• І годинники створені з використанням біо-інноваційних матеріалів.

Expo 2020 Dubai залучила одного з кращих в Дубаї BMX райдерів, Акрама Альнеямі та професійного скейтбордиста Каріма Нассара.
Виставка «Експо-2020» пропонує неймовірну можливість разом створити екологічно ефективне майбутнє. Swatch представить надзвичайний арт-проект, нові матеріали та колекції, а також дасть можливість поглянути, що відбувається за лаштунками.

На карті відзначені:
A WelcomePlaza
B Район мобільності
C Район можливостей
D Район екологічної ефективності
В тематичних районах «Експо», присвячених екологічній ефективності, можливостям і мобільності, створено більш 200 павільйонів із приголомшливою архітектурою для захоплюючих і неймовірних зустрічей, а в чотирьох привертаючих увагу магазинах Swatch годинники будуть виставлені на тлі унікальних фізичних і віртуальних спецефектів.
Найбільший магазин Swatch на «Експо-2020» в Дубаї ви знайдете в Welcome Plaza. Тут можна зробити принти, створивши унікальний годинник в концепції Swatch x YOU, і познайомитися з історією Swatch з моменту заснування компанії у 1983 році.

Для особливого випадку потрібна особлива серія, тому Swatch натхненний археологічною знахідкою кільця, якому близько 4000 років на розкопках в пустелі Дубая, випустила ще чотири моделі з символами, які були зображені на ньому в рамках своєї колекції Expo 2020 Dubai.

SWATCH AL JOUD (GENOROSITY)

SWATCH AL TASAMOH (TOLERANCE)

SWATCH TAFA'OL (OPTIMISM)

SWATCH AL AZEEMA (RESOLUTION)

SWATCH AL WASL (CONNECTION)

SWATCH AL HOB (LOVE)

SWATCH IBTIKAR (INNOVATION)

SWATCH ASALAH (AUTHENTICITY)

SWATCH HEKMAH (WISDOM)

Так само #SwatchCalling вшановує Україну та нашого переможця Дмитра Потапова, який представив нас, зробивши підбір ілюстрацій під назвою «UKRAINE POP» У Дубаї.