3 груд. 2019

Напередодні відкриття всесвітньої виставки Expo-2020 року, проведення якої було заплановано в Дубаї (ОАЕ) на жовтень 2020 року, кілька установок виробництва Swatch послужать орієнтирами для зворотного відліку. Двадцятого жовтня в ніч на неділю, рівно за рік до того як відкриється наступна Всесвітня виставка Наджиб Мохаммед Аль-Алі - виконавчий директор Expo 2020 Dubai, і Гонсало де Севальос, віце-президент бренду - головний виконавчий директор Swatch International, вперше натиснуть червону кнопку годин зворотного звіту. Протягом 173-денного заходу Swatch буде представлений на Expo 2020 на Дубаї, як офіційний партнер де будуть присутні торгові точки на вітальній площі і в кожному з тематичних районів, де відвідувачі зможуть переглядати колекції годинників, натхненні підтемами Expo 2020 року - Opportunity, Mobilityand Sustainability.

«Як член сім'ї партнерів Expo 2020 на Дубаї, ми раді поширити забавний дух Swatch по всьому світу», - сказав Гонсало де Севаллос, віце-президент бренду - COO в SwatchInternational. «Наші компанія не тільки візьме участь установками хронометражу, які будуть відраховувати час до великого відкриття WorldExpo, ми також будемо святкувати початок присутності нашого бренду на одній з найважливіших платформ з різними сюрпризами від Swatch ».

Expo 2020 Dubai, перша Всесвітня виставка, що проводиться в регіоні Близького Сходу, Африки та Південної Азії (MEASA), послужить платформою для міжнародного співробітництва, сприяння з інноваціями і створення значущих партнерських відносин, які будуть діяти з 2020 року - не тільки для ОАЕ, всього світу.

Протягом 173 днів очікується 25 мільйонів заходів, які включають 200 учасників з 192 країн. Всесвітня виставка відкривається 20 жовтня 2020 року і закривається 10 квітня 2021 року.